2010. február 1., hétfő

Fűszeres kecskesajt krém

hozzávalók:
  • 15 dkg kenhető kecskesajt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 6 bazsalikomlevél
  • 1-1 vőkanál olívaolaj és vörösborecet
  • kakukkfű, őrölt bors, só
elkészítés: A fokhagymát és a hagymát apróra vágjuk, a bazsalikomleveleket felaprítjuk. Egy tálban villával összenyomkodjuk a kecskesajtot, az olívaolajat és a borecetet belekavargatjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, egy kávéskanál finomra vágott kakukkfüvet, és alaposan összekeverjük. Hűtőben picit érhetnek még az ízek, aztán lehet hammolni belőle!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése