A kecskesajtot simára keverjük, a formákat színig töltjük vele, majd újabb 2 órára hűtőben pihentetjük. Lereszeljük vagy késsel nagyon apróra vágjuk a mézes süteményt, és sütőben megpirítjuk. A maradék almát kimagozzuk, vékony csíkokra vágjuk, összekeverjük a méz, dióolaj és citromlé keverékével, majd a gyümölcsvelő mellé tálaljuk.
Hozzávalók
4 személyre
600 g savanyú alma,
150 g cukor,
1 fahéjrúd,
40 g zselatin,
200 g friss kecskesajt,
50 g mézes csók vagy sütemény,
2 kávéskanál méz,
1-2 evőkanál citromlé,
3 evőkanál dióolaj
forrás konyhamuveszet.hu
150 g cukor,
1 fahéjrúd,
40 g zselatin,
200 g friss kecskesajt,
50 g mézes csók vagy sütemény,
2 kávéskanál méz,
1-2 evőkanál citromlé,
3 evőkanál dióolaj
forrás konyhamuveszet.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése