2011. február 16., szerda
Fűszeres kecskesajt krém
hozzávalók:
15 dkg kenhető kecskesajt
1 gerezd fokhagyma
6 bazsalikomlevél
1-1 vőkanál olívaolaj és vörösborecet
kakukkfű, őrölt bors, só
elkészítés:
A fokhagymát és a hagymát apróra vágjuk, a bazsalikomleveleket felaprítjuk. Egy tálban villával összenyomkodjuk a kecskesajtot, az olívaolajat és a borecetet belekavargatjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát, egy kávéskanál finomra vágott kakukkfüvet, és alaposan összekeverjük. Hűtőben picit érhetnek még az ízek, aztán lehet hammolni belőle!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése