2010. augusztus 24., kedd

A kecske tej gyógyszer az allergia ellen?

Szerintem a kecsketej igen is hatásos ellen szere a pollen allergiának. A kecske akinek az étrendjében szerepel a parlagfű a tejével ellen anyagot termel a parlagfű allergia ellen. Aki ilyen tejet iszik csökkennek az allergiás tünetei.



Ennek oka hogy a kecske az általa elfogyasztott növények,gyógynövények hatóanyagait a tején keresztül adja tovább utódjának,illetve annak aki a tejét fogyasztja az allergia keltő esetleg számunkra mérgező növények ellen ellenanyagot termel a gyógynövények hatóanyaga pedig jelen van a tejben ezzel segítve az utódai ellenálló képességének a kifejlődését. Ha mi emberek rendszeresen fogyasztjuk a kecske tejet bennünk is kifejlődik az ellenálló képesség ezek ellen a növények ellen,és a gyógynövények hatóanyaga is a szervezetünkbe kerül.

Ezáltal kijelenthetjük, hogy csökkenthetjük vagy akár meg is szüntethetjük a parlagfű és más allergia keltő növények által okozott tüneteket ha olyan kecske tejét fogyasztjuk napi rendszerességgel akinek az étlapján ezek a növények is szerepelnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése